sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Väripaletti

Syksy on uudistumisen aikaa minulle. Varsinkin tyyli alkaa elää ihan uutta elämäänsä. Tällä kertaa vaihtui väripaletti - siis ainoastaan musta jäi!

No ehkei ihan sentään...mutta on hiusten värjäämisellä vaikutusta! Varsinkin tuolla punaisella, kun vaaleaan nyt käy kaikki - paitsi ehkä tietyt vihreän sävyt. Syksyn muotivärin keltaisen hamstraaminen tosin alkoi jo kesäkuussa, kun ostin nahkaisen, sinapinkeltaisen, mybagin käsilaukun. Oli pakko. Se kirkui minulle!  Oli kyllä -50% alennuksessakin, vaikka se harvemmin on minulle syy ostaa mitään...

Sen jälkeen mukaan on tarttunut lähinnä paitoja, että sanoisin, että näin vuoden jälkeen olen virallisesti toipunut 6 vaatteen haasteesta. Eli pitääkö se silloin uusia? 

Tavallaan sen periodin vaikutukset ovat jääneet elämään. Esimerkiksi eilen tunsin huonoa oma tuntoa kun laitoin hikisen paidan pyykkikoriin, vaikka olisi sitä voinut vielä aamulenkillä käyttää! Samoin tunsin huonoa omaa tuntoa noista polyuretaani housuista (vaikka ei se mitään PVCtä ole!) kun mietin, että ei ole kyllä mikään kestovaate.

Syksyn uusiutuminen näkyy myös siinä, että kaikki romu tuntuu ahdistavan. Tuntuu että taas on joka paikka täynnä rompetta, eikä se nyt ehkä ihan pelkkä illuusiokaan ole... tarvin kirppari paikan kun ei tuon halvemman tavaran myyminen netissä oikein tuota tulosta. Kengistäkin kun laitoin ilmoituksen niin takaisin tuli vaan muutama fetissi viesti. Vastailin niihin ihan asiallisesti. Ei se minua olisi haitannut, vaikka joku olisikin sen korkkarin ostanut vaan nuuhkittavaksi tai mitä ikinä niillä tekevät.

Tilannetta ei myöskään auta se, että vaatehuoneeni pelottavan vanha lamppu paloi ja sielä on säkki pimeää. Yllättävästi hienosti toiminut säilytysjärjestelmäni ei toimi. Tavarat ovat alkaneet vaeltaa sieltä makuuhuoneen puolelle, kun ei sielä näe edes sukkia ottaa laatikosta. Saati valita kosmetiikkaa aamulla, puhumattakaan vaatteista... Tuon kuvan vaatteet siis Jyväskylän reissulta. Tuli äkkinäinen syksy keli eikä mukana ollut kuin kesävaatteita. Shoppailin sitten ja oli ihanaa ostaa vaatteita pitkästä aikaa! Pakko kyllä hehkuttaa, että nuo housut on 42! Eli minulla olisi noin yhdeksät turhat 46-48 kokoiset farkut tuola kaapissa. Pitkähihainen on Seppälästä, toppi Jim&Jillin ja ne syntiset polyuretaani housut Gina tricosta (pesin ne pesukoneessa eikä tapahtunut mitään, vaikka pesuohjeessa on käsinpesu)

 Eikö olekkin ihana palapeili? (not) Asuin siis kesän Helsingissä Hoasiksen kämpässä ja sieltä tuo kuvakin. Olen lähdössä taiteiden yöhön. Tuo yksiolkainen toppi on Onlystä. Olin exän siskon kanssa kaupungilla ja kun tämä etsi vaatteita tuo toppi löysi minut. Sovitin XL ja L mutta otin L. XL olisi ehkä muuten ollut hyvä, mutta olis toinen rinta ulkona. Kyllä minä tästä vielä kutistun ! (ja tuo toppi itseasiassa hiukan venähti käytössä - ei ole ihan noin tiukka enää)

Vilan mekko<3
Ihan hullua, en muista ikinä mahtuneeni noihin ennen ja sitten kun se maksoi vain 39,90e!
Olin toissapäivänä baarissa sillä - toimii!
 Siinä sitä mustaa mitä on jäänyt. Toi iso hihainen trikoo paita on MicMacin paita, joka on ollut niin pieni et ei ole näyttänyt hyvältöä aikoihin, mut nythän toi on kiva. Luokka kaveri kysyi et miks ihmeessä olen säilyttänyt sitä jos ei mene päälle? Kai mulla joku hyvä syy on ollut. Taisin käyttää tuota korsetin alla, silloin näkynyt kun hihat niin väliäkö sillä silloin miten tiukka?

Siinä taitaa olla eniten pitämäni vaatteet Macin farkut ja uus ihana poleromittainen rockrock nahkatakki NahkaAlbertista. Takana näköjään vilkkuu toinenkin laukkushoppailuni eli facen nahka laukku. Ostin yhtäaikaa MyBagin kans.

Mutta jos sitä törköä alkaisi laittamaan kiertoon!

3 kommenttia:

  1. Jos lyhyesti tahdon asian ilmaista enkä julkaista siitä romaania, niin "näyttää todella hyvältä" - ilmaisu voisi olla melkoisen kuvaava :) Ja jos vieläkin tahtoo merkeissä säästellä.. <3

    VastaaPoista
  2. Voi kiitoksia! ^^ itsekkin oikein mieltynyt=) syksyn edetessä on mukaan uinut myös ruskean sävyjä^^ niistä kuvia sitten joskus

    VastaaPoista