perjantai 25. helmikuuta 2011

18.päivä

pvn vaatteet
Istun koululla enkä saa mitään aikaan. Toki kaikkia pikku juttuja keksii koko ajan...toisaalta joskushan nekin on tehtävä. Eilen pesin hiukset ilman, että kuivasin niitä. Tänään siis hyvin luonnollinen pöheikkö päässäni. Meikkiin sen sijaan panostin. Sain eilen motivaatiota, kun hilluin luokkakaverin kanssa varmaan tunnin Sokoksen kosmetiikassa. Tämä kun sitä mieltä, että häntä katsotaan pahasti kun pyörii yksin sielä.
kuva pöheiköstäni ;)
Tutustuin l'orealin uuteen meikinpohjustusvoiteeseen, joka toimi loistavasti ainakin käden selkämykseen. Olisin ostanutkin sen, mutta sitten ajattelin, että käytän Avonin loppuun ensin. Harvoin kyllä tulee käytettyä koko pohjustusta, vaikka olisinkin mitä peittää. Huomasin, että se Avonin on aivan yhtä hyvä, jos senkin levittää sormin, ei sienellä. Minulla ainakin se sienen käyttö aiheuttaa sen, että kosteusvoide alkaa kuoriutua sen alta.
Silmämeikki onnistui todella kauniisti ja ihan vahingossa! Ehkä se on vaan siinä, kun nukuin niin paljon pommiin,ettei ollut enää kiire yhtään minnekkään. Missasin kyllä jakson viimeisen metallipajan tunnin, mutta ei minulla määrällisesti tainnutkaan olla kuin yksi totaalinen poissaolo. myöhästymisiä ja korvaavia päiviä kyllä senkin edestä. jotenkin se piknik grillin rakentaminen vaan ei ole mun juttu eli ei oikeastaan voisi vähempää kiinnostaa.
simmumeikki



Otsahiukset vedin lakalla sivuun, kun eihän nekään suorat olleet aamulla. Ihan hauska se on noinkin.

ruoka puoli on niin kuralla tän kauhen viikon takia, mut onneks ees tippu paino sen pari kiloo<3

nytkin mietin et hakisko ruokaa ennen kun koulun ovet menee kiinni niin sit vois olla pykälään asti tääl...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti